Tigor Abadi Pijarkan Matahari

Melangkah Untuk Mencari Arti Kehidupan Yang Sebenarnya

Pipo Londo (Manthuos) 17 Februari 2010

Filed under: Lirik Lagu Manthous — Tigor Abadi Pijarkan Matahari @ 10:45 PM
Mas.. timun diiris-iris
Ojo nglamun-ojo ngelamun ra wis uwis
Kecipir – kecipir dipangan luwak
Yen dipikir-dipikir ngrusakake awak

Mas.. gethuk opo-opo telo
Yen ra pethuk- yen ra pethuk ojo gelo
Mikul suket, yo mas yo, ilang taline
Yen tresno banget, eh pancen angel laline

Pipo londo
Utang gethuk opo nyaur telo dik
Tiwas methuk sing dipethuk ra sido teko

Pipo londo
Ngenyam pandan digawe kloso dik
Tiwas dandan jebul ning ati nelongso

Mas.. jambu opo-opo jeruk?
Yen ra ketemu – ra ketemu
mbok ojo ngamuk

Ketimun – ketimun dinggo rujakan
timbang nglamun yo mas yo
ayo guyonan

Pipo londo
Utang gethuk opo nyaur telo dik
Tiwas methuk sing dipethuk ra sido teko

Pipo londo
Ngenyam pandan digawe kloso dik
Tiwas dandan jebul ning ati nelongso

 

Esemu (Manthous)

Filed under: Lirik Lagu Manthous — Tigor Abadi Pijarkan Matahari @ 10:41 PM
Suwe ora ketemu, cah ayu
Gawe kangening atiku
Taksuwun rinten lan dalu
Pamujiku manggiha rahayu

Lha piye genah-genahe, yo kene
Takanti-anti kabare
Ora esuk ora sore
Mung kelingan sak solah bawane

Nadyan mung krungu swarane
Apa maneh yen nyawang eseme
Bebasan segara madu
Kalah manis..sing manis pancen esemmu

Iba bungahing ati, cah manis
Antuk nugrahaning Gusti
Ora mung jroning impenku
Bisa nyanding sliramu, cah ayu

 

Putra Nuswantoro (Manthous)

Filed under: Lirik Lagu Manthous — Tigor Abadi Pijarkan Matahari @ 10:38 PM

Anakku sing bagus dhewe
besok pinter sekolahe
yen Wis biso nyambut gawe
kudhu mlaku sak mesthine

Cup menengo ngger anakku
ojo pinter nangis wae

Anakku sing bagus dhewe
besok pinter sekolahe
cup menengo ngger anakku
sing tansah tak domo-domo
Dadiyo satrio tomo
Labuh marang nuso bongso

Enggal menengo anakku
welaso marang ibumu
didawuhi kudu nggugu
biso gawe mareming atiku

Adoh dununge bapakmu
ngayahi kewajiban luhur
yen wis rampung mesti kondur
nuswantoro subur makmur

 

Kangen (manthous)

Filed under: Lirik Lagu Manthous — Tigor Abadi Pijarkan Matahari @ 10:34 PM

Pitung sasi lawase nggonku ngenteni
Mung sliramu wong bagus kang dadi ati
Rino wengi mung tansah tak impi-impi
Jroning ati kangenku setengah mati

Jenang gulo, yo mas yo, mbok ojo lali
Ngelingono rikolo jaman semono
Sliramu janji aku setio ngenteni
Lahir batin tersnaku terusing ati

Kangen!… wong kangen ngene ngene rasane
Rindu-rindu wong bagus kowe tak tunggu

Kangen!… wong kangen opo opo tambane
Rindu-rindu tambane kudu ketemu

Klopo mudo enake kanggo rujakan
Leganono aku kang nandang kasmaran
Mbalung janur wong bagus tak anti-anti
Mosa janji wong kangen ndang entuk jampi

 

 
%d blogger menyukai ini: