Tigor Abadi Pijarkan Matahari

Melangkah Untuk Mencari Arti Kehidupan Yang Sebenarnya

Sewu Kuto (Didi Kempot) 24 Februari 2010

Filed under: Lirik Lagu Didi Kempot — Tigor Abadi Pijarkan Matahari @ 12:15 PM

Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo
Penting Iso Ngademke Ati

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen… Kangen’e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki
Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-bali
Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe

Iklan
 

Tanjung Mas Ninggal Janji (Didi Kempot)

Filed under: Lirik Lagu Didi Kempot — Tigor Abadi Pijarkan Matahari @ 12:12 PM

Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo
Penting Iso Ngademke Ati

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen… Kangen’e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki
Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-bali
Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe

 

Ketaman Asmara (Didi Kempot)

Filed under: Lirik Lagu Didi Kempot — Tigor Abadi Pijarkan Matahari @ 12:07 PM
Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Nyesake atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

 

Teles Kebes (Didi Kempot)

Filed under: Lirik Lagu Didi Kempot — Tigor Abadi Pijarkan Matahari @ 12:03 PM

Teles kebes klambi sing tak enggo iki
Udan deres aku ra peduli
Mlaku tanpo payung mergo atiku bingung
Urip ijen tanpo bopo biyung

Nganti kapan kudu tak lakoni
Pacoban urip awakku iki
Seprene lawase aku urip dewe
Neng kene ora ono kancane

Udan deres teles kebes klambi iki
Karepe ati kepengin nggoleki
Udan deres teles kebes klambi iki
Aduh bapa biyung kowe ono ngendi

Aku pengin nangis nangis neng pangkonmu
Koyo bayi nangis nyuwun banyu susu
Aku pengin nangis nangis neng pangkonmu
Bapa biyung rungokno tangisku

 

 
%d blogger menyukai ini: