Tigor Abadi Pijarkan Matahari

Melangkah Untuk Mencari Arti Kehidupan Yang Sebenarnya

Teles Kebes (Didi Kempot) 24 Februari 2010

Filed under: Lirik Lagu Didi Kempot — Tigor Abadi Pijarkan Matahari @ 12:03 PM

Teles kebes klambi sing tak enggo iki
Udan deres aku ra peduli
Mlaku tanpo payung mergo atiku bingung
Urip ijen tanpo bopo biyung

Nganti kapan kudu tak lakoni
Pacoban urip awakku iki
Seprene lawase aku urip dewe
Neng kene ora ono kancane

Udan deres teles kebes klambi iki
Karepe ati kepengin nggoleki
Udan deres teles kebes klambi iki
Aduh bapa biyung kowe ono ngendi

Aku pengin nangis nangis neng pangkonmu
Koyo bayi nangis nyuwun banyu susu
Aku pengin nangis nangis neng pangkonmu
Bapa biyung rungokno tangisku

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s