Tigor Abadi Pijarkan Matahari

Melangkah Untuk Mencari Arti Kehidupan Yang Sebenarnya

Pipo Londo (Manthuos) 17 Februari 2010

Filed under: Lirik Lagu Manthous — Tigor Abadi Pijarkan Matahari @ 10:45 PM
Mas.. timun diiris-iris
Ojo nglamun-ojo ngelamun ra wis uwis
Kecipir – kecipir dipangan luwak
Yen dipikir-dipikir ngrusakake awak

Mas.. gethuk opo-opo telo
Yen ra pethuk- yen ra pethuk ojo gelo
Mikul suket, yo mas yo, ilang taline
Yen tresno banget, eh pancen angel laline

Pipo londo
Utang gethuk opo nyaur telo dik
Tiwas methuk sing dipethuk ra sido teko

Pipo londo
Ngenyam pandan digawe kloso dik
Tiwas dandan jebul ning ati nelongso

Mas.. jambu opo-opo jeruk?
Yen ra ketemu – ra ketemu
mbok ojo ngamuk

Ketimun – ketimun dinggo rujakan
timbang nglamun yo mas yo
ayo guyonan

Pipo londo
Utang gethuk opo nyaur telo dik
Tiwas methuk sing dipethuk ra sido teko

Pipo londo
Ngenyam pandan digawe kloso dik
Tiwas dandan jebul ning ati nelongso

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s