Tigor Abadi Pijarkan Matahari

Melangkah Untuk Mencari Arti Kehidupan Yang Sebenarnya

Esemu (Manthous) 17 Februari 2010

Filed under: Lirik Lagu Manthous — Tigor Abadi Pijarkan Matahari @ 10:41 PM
Suwe ora ketemu, cah ayu
Gawe kangening atiku
Taksuwun rinten lan dalu
Pamujiku manggiha rahayu

Lha piye genah-genahe, yo kene
Takanti-anti kabare
Ora esuk ora sore
Mung kelingan sak solah bawane

Nadyan mung krungu swarane
Apa maneh yen nyawang eseme
Bebasan segara madu
Kalah manis..sing manis pancen esemmu

Iba bungahing ati, cah manis
Antuk nugrahaning Gusti
Ora mung jroning impenku
Bisa nyanding sliramu, cah ayu

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s